Електром'ясорубки
Виробник: MAESTRO (КНР)
Виробник: MAESTRO (КНР)
Виробник: Moulinex (Франция)
Виробник: Kamille (Польша)
Виробник: Kamille (Польша)
Виробник: Kamille (Польша)
Виробник: Kamille (Польша)
Виробник: Kamille (Польша)
Виробник: Kamille (Польша)
Виробник: Kamille (Польша)
Виробник: Kamille (Польша)
Привабливість сучасних м'ясорубок для господинь будь-якого віку
На сучасній кухні знайдеться чимало корисної техніки, яка не тільки спрощує наше життя, але і допомагає поліпшити якість їжі. Одним з таких пристосувань є м'ясорубка, причому не звичайна ручна, а електрична. Вона займає почесне місце в арсеналі господинь і використовується не тільки для приготування домашнього фаршу.Чим електричні м'ясорубки кращі за звичайні?
Той, хто коли-небудь користувався ручним подрібнювачем, відразу скаже, що такий процес займає чимало часу та сил. Проте електричні моделі здатні в лічені секунди переробити великий обсяг продуктів будь-якого розміру та щільності. Також варто відзначити функціональність м'ясорубок, що працюють від електрики. Часто вони комплектуються різними насадками (для натирання, шинкування та ін.). Тому здатні не тільки швидко перекрутити м'ясо на фарш, а й нарізати овочі, зробити сік, локшину і навіть ковбаски. При цьому ви витратите мінімум сил і непогано заощадите час.Простіше кажучи, у електричних м'ясорубок чимало переваг:
- висока продуктивність;
- функціональність;
- простота використання;
- відмінна якість готового продукту.
Різноманітність вибору: види та відмінності
М'ясорубки, що працюють від електрики, мають однакову конструкцію: корпус (зазвичай з пластика), електричний привід, насадка, завантажувальний лоток, штовхач. У них продукти подаються до ножа за рахунок електродвигуна, який «крутить» шнековий вал, тобто вам потрібно просто проштовхувати їх відповідним пристосуванням. Варто зауважити, що основні частини електром'ясорубок виготовляються з металу - такий матеріал є дуже міцним, тому сучасні моделі відрізняються стійкістю до перевантажень і довговічністю.Поділ м'ясорубок на види:
- Традиційні. Призначені тільки для приготування фаршу. У таких моделей немає додаткових функцій, проте у них найбільша потужність.
- Універсальні. Комплектуються різними насадками, що розширює їх можливості. М'ясорубки здатні впоратися з безліччю завдань, але переробляти великий обсяг продуктів їм складно.
- Критерії вибору:
- Потужність. Важливий показник, від якого залежить здатність приладу переробляти тверді продукти. Для побутового використання зазвичай досить 800-1200 Вт.
- Кількість ножів. У набір з м'ясорубками зазвичай входить певне число ножів і насадок, що впливає на функціональність моделі. Важливо, щоб леза ножа були гострими.
- Оснащення реверсом. Такі електром'ясорубки здатні прокрутити шнек у зворотньому напрямку, завдяки чому техніка справно функціонує навіть при переробці твердих частин і жирного м'яса.
- Габарити. Якщо ви плануєте користуватися м'ясорубкою часто, то краще вибирати більш компактну модель, яку можна буде легко діставати із шафи. Або ж продумайте її стаціонарне розміщення.
Асортимент електром'ясорубок в магазині «Подушка»
У нашому каталозі ви знайдете продукцію відомих і надійних виробників, які вже не один рік є лідерами в сегменті техніки для дому. Це електричні м'ясорубки Gorenje, Philips, Panasonic, Moulinex. Володіючи чудовими технічними характеристиками, вони мають цілком доступну ціну. Тому кожна господиня зможе купити м'ясорубку з необхідним набором функцій, враховуючи свої кулінарні пристрасті та фінансові можливості.Жителів Києва ми запрошуємо відвідати наші фірмові магазини, також ми можемо доставити замовлення в межах міста або відправити його в будь-який інший населений пункт України!